Groene Welle

Groene Welle

Wie zijn we

Groene Welle is een groene onderwijsinstelling met uitdagende vo- en mbo-opleidingen, waarin leren met hoofd, hart en handen een belangrijke plek inneemt. We zorgen er zo voor dat leerlingen, studenten en deelnemers zich optimaal en zelfbewust kunnen ontwikkelen en (met passie voor groen) kunnen blijven werken aan hun (professionele) toekomst.

Speerpunten

Binnen de Groene Welle staat vier pijlers centraal
vakmanschap, samenwerking, maatwerk en ondernemendheid. Deze pijlers komen terug in het onderwijs, bij onze medewerkers en in onze organisatie. Kwaliteit is en blijft de basisvoorwaarde. Met het leveren van goede kwaliteit zorgen wij voor een stevig fundament. Activiteiten voeren wij uit vanuit onze groene identiteit en wij vragen ons altijd af wat het bijdraagt aan het toekomstperspectief van onze leerlingen.

Wat kun je bij ons leren

Groene Welle bereidt voor op een professionele carrière in de groene sector. Denk hierbij aan dierverzorging, teelt & technologie, veehouderij, hovenier & groenvoorziening. We laten leerlingen en studenten kennis maken met verschillende mogelijkheden van de branche en bieden studenten ook de mogelijkheid om zelf keuzes te maken.

“Welkom bij Groene Welle! Ik help je graag bij al je vragen, opmerkingen en suggesties.”

Rita Hanekamp
Schoolcoordinator GCOS

hanekamp@zone.college

 

Anouk van der Wal

Instituutsopleider vanuit AHW

a.van.der.wal@aeres.nl

Bij wie kun je terecht als je een leerwerkplek zoekt

Schoolopleider
Grace van Erp, erp@zone.college

Schoolopleider

Erica Eijkenaar, eijkenaar@zone.college

Schoolopleider
Henri Wesselink, wesselink@zone.college

Bezoek GroeneWelle.nl

Waar zitten we

Groene Welle - Zwolle

Groene Welle - Hardenberg