AOC Oost

AOC Oost

Wie zijn we

Wij leiden de mensen op die straks de groene samenleving maken. De vakmensen die zorgen voor gezond eten, die het landschap kleuren of die richting geven aan hergebruik. Want morgen is immers groen. In de vertrouwde wereld van AOC Oost leer je daarom vandaag hoe dat in de toekomst kan. Je ruikt de bloemen, voelt de dieren en proeft het voedsel. Je werkt aan nieuwe technieken en ontdekt nieuwe mogelijkheden voor jezelf en je omgeving. In de praktijk van vandaag bouw je aan de groene wereld van morgen.

Speerpunten

Uniek
Ons vertrekpunt is respect voor de eigen talenten van de student. Zo heeft iedereen zijn eigen leerweg en ontwikkelruimte.

Groei
Wij leggen de focus op de ontwikkeling van de talenten van de student. Daarbij werken we aan zijn of haar competenties.

Duurzaam
De ontwikkeling van het individuele talent van de student moet toekomstbestendig zijn en leiden tot (de wens om) levenslang te leren.

Wat kun je bij ons leren

Wij bieden het volgende aan;

  • Vmbo BBL, KGT en GL
  • Het Groene Lyceum
  • Mbo Groene ruimte, Bloem, groen & styling, Voedingsmiddelentechnologie, Loonwerk, Veehouderij, Paardenhouderij, Paraveterinair en Dierverzorging.

Kies je voor AOC Oost dan kies je voor aantrekkelijk, modern onderwijs. We werken altijd vanuit praktijksituaties en we maken gebruik van jouw persoonlijke eigenschappen, zodat jij op de voor jou best mogelijke manier kunt leren. Dat doen we het liefst bij bedrijven of met behulp van bedrijven. In Nederland, maar ook in het buitenland! We proberen je te laten ontdekken dat je meer in je mars hebt dan je zelf vaak denkt. Bij ons kun je de dingen doen waar je goed in bent en die je leuk vindt.

“Welkom bij AOC Oost! Ik help je graag bij al je vragen, opmerkingen en suggesties.”

Nico Vreeken
Schoolcoordinator GCOS

nvreeken@zone.college

Hanneke Maassen

Instituutsopleider vanuit AHW

h.maassen@aeres.nl

 

 

 

Bezoek onze website voor meer informatie

Bezoek AOC Oost.nl

Waar zitten we

AOC Oost verzorgt (Voorbereidend) Middelbaar Beroepsonderwijs voor natuur, voeding en leefomgeving op vestigingen in Almelo, Borculo, Doetinchem, Enschede en Twello. Daarnaast verzorgt het in company bedrijfsopleidingen en advies vanuit het opleidingscentrum Groeipunt. Het College van Bestuur en de Centrale Services zijn gevestigd in Lochem. AOC Oost heeft 550 medewerkers en ruim 5600 leerlingen, studenten en deelnemers.

AOC-Oost - Almelo

AOC-Oost - Doetinchem

AOC-Oost - Borculo

AOC-Oost - Enschede

AOC-Oost - Twello